Багато знали? Російського IT-мільярдера Євгенія Паланта і його дружину знайшли мертвими

У Підмосковному селищі Заріччя знайшли мертвими російського мільярдера Євгенія Паланта і його дружину Ольгу. Їхні тіла виявила дочка, занепокоївшись, що батьки довго не виходять на зв'язок. Про це повідомляє "Ехо Кавказу", передають Патріоти України.

Євгеній Палант — співвласник абхазького стільникового оператора "А-мобаїл", також був відомий в IT-сфері: він був засновником провідних компаній у цій галузі — "ІК Інсталсайт" і ТОВ "ЮМТ". Його дружина Ольга також займалася бізнесом. Палант був відомий активною меценатською діяльністю. Зокрема він протегував Театру російської драми ім. Іскадера в Сухумі.

У поліції вже заявили, що на тілах загиблих зафіксовано множинні ножові поранення, які завдали кухонним ножем. Двері в апартаменти мільярдера були зачинені зсередини, тому в поліції розглядають кілька версій того, що сталося. Одна з них — це пограбування. Ще одна — вбивство та самогубство. Нібито Палант міг убити свою дружину або вона його. Розглядається версія того, що мільярдер мав коханку.

"Причина вбивства — ревнощі. Дружина бізнесмена була впевнена, що її чоловік почав залицятися до їхньої спільної знайомої і взагалі активно цікавився іншими жінками, молодшими. Після однієї зі сварок вона схопила ніж і напала на чоловіка", — повідомило джерело.

Це не перша загадкова смерть російського мільярдера. З початку війни в Україні сталося кілька схожих інцидентів, коли були вбиті і олігархи, і їхні дружини, а іноді й діти, а поліція розглядала версію вбивства та самогубства кимось із них.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...