Російського політика не пустили до Казахстану

Російському депутату Костянтину Затуліну не дозволили в'їзд до Казахстану. У минулому він неодноразово ставив під сумнів територіальну цілісність держави. Про це пише Sputnik, передають Патріоти України.

У неділю, 21 травня, російського депутата Констянтина Затуліна не пустили до Казахстану. Чиновнику повідомили, що йому не раді й не дозволили пройти через зону імміграційного контролю.

"У Росії є можливості, які можуть бути використані для того, щоб донести до Казахстану своє занепокоєння чи невдоволення. Країна, у якої найдовший у світі сухопутний кордон із РФ, на мій погляд, дуже ризикує, коли намагається, попри нашу історичну та географічну близькість, у ситуації, що склалася, орієнтуватися на західні санкції. Звичайно, це не залишиться без реакції з боку Росії", - відреагував Затулін.

У червні 2022 року, посилаючись на слова президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва про невизнання ДНР/ЛНР, він заявив, що в Казахстані "багато регіонів, населених пунктів з великим російським населенням мають мало спільного з тим, що називається Казахстаном". Також депутат Держдуми натякнув, що без дружби, співпраці та партнерства між двома країнами "все можливо, як у випадку з Україною".

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...