"Російському суспільству потрібен холодний душ": Шмигаль закликав ЄС до "візового бану" РФ

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав ЄС запровадити "візовий бан" для громадян РФ. Про це він заявив в інтерв'ю німецькому агентству DPA, передають Патріоти України.

"На жаль, опитування показують, що близько 80 відсотків людей у росії підтримують війну проти нашої країни. На жаль, це не тільки війна путіна. 200 тисяч російських солдатів воюють проти України. Навіть їхні родини нічого не говорять проти, населення в цілому підтримує цю війну", - зазначив Шмигаль.

Він також підкреслив, що не можна ділити росіян на хороших і поганих. "Для нас нестерпно, що частина росіян вбиває і ґвалтує людей в нашій країні, а інша частина добре живе на Заході, їде у відпустку, насолоджується dolce vita. Російському суспільству потрібен холодний душ у вигляді візової заборони для туристів і студентів", - зазначив Шмигаль.

Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...