Російську армію вбивають наркотики: З'явилися цікаві дані про ліквідацію "мобіків" та наркотрафік із Ростовської області

Солдати російської армії на фронті в Україні зловживають наркотиками. У "веселому" стані окупанти скоюють безліч злочинів. Така інформація опинилася у розпорядженні співробітника однієї зі спеціальних служб, який є автором Telegram-каналу "Досьє шпигуна", передають Патріоти України.

Він наголосив, що умисні вбивства, ненавмисні вбивства, "дружній" вогонь, пограбування, самостріли, СОЧ, заподіяння шкоди здоров'ю командирів та підлеглих та інше – це буденність, у якій уже майже рік живуть російські військові у фронтових та прифронтових районах.

Водночас на каналі звернули увагу, що якщо в перші місяці повномасштабної війни, 90% подібних злочинів вчинялися під впливом алкоголю, то зараз вони пов'язані із вживанням наркотичних засобів.

Як стало відомо автору каналу, наркотрафік на фронт іде з Ростовської області, і при цьому розвивається стаханівськими темпами. До нього причетні "великі люди та великі гроші".

"Або просто комусь вигідно "обдовбати" російського солдата…" – припустив автор каналу "Досьє шпигуна", оскільки командування намагається не помічати проблему.

Він констатував, що випадки злочинів "під кайфом" періодично спливають у ЗМІ. Серед таких, зокрема, був розстріл мобілізованих на полігоні у Бєлгородській області, коли "двоє громадян однієї із країн СНД", а точніше, Таджикистану розстріляли 27 осіб. Як пізніше з'ясувалося, один із злочинців – колишній наркоторговець, який регулярно вживав власний товар.

Також в одному з добровольчих батальйонів, що бореться на Донецькому напрямку, на контролі у командирів перебуває 49 осіб, яких було викрито на вживанні наркотиків. "Військовослужбовці перебували в "обдовбаному" стані на бойовому посту, у тилу і навіть у госпіталі", – зазначив автор каналу.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...