Російський актор Оскар Кучера дасть концерт в Одесі після гастролей у Криму

Ведучий та актор Оскар Кучера, який відомий за роллю в серіалі "Менти. Вулиці розбитих ліхтарів", збирається в Україну. У нього запланований концерт в Одеській філармонії. Перетнути кордон він планує після того, як активно гастролював в окупованому Криму, передають Патріоти України.

Вже 20 червня актор Оскар Кучера та письменник Олександр Гутин представлять в Україні літературно-драматичний проєкт "Я не вмію плакати". Захід відбудеться в Одеській обласній філармонії.

Організатори концерту, квитки на який все ще продаються, обіцяють захоплюючий і нескінченно творчий вечір. Однак активіст Сергій Стерненко звернув увагу громадськості на те, що Оскар Кучера встиг заплямувати свою репутацію, гастролюючи в окупованому Криму навесні 2020 року.

Російський актор, порушивши українське законодавство, дав два концерти підряд – у Севастополі та Сімферополі. Так, гастрольна діяльність в Криму та відкрите заперечення російської агресії на Сході є підставою заборонити Оскару Кучеру в'їзд в Україну. Наразі невідомо, чи вплине публічний розголос на рішення ДПСУ та СБУ.

Кучера має погляди типового російського "ліберального" імперця. Війни в нас немає, поїздки в Крим – це не страшно, – іронічно написав Стерненко. Додамо, нещодавно в Одесі зірвався виступ "кримнашиста" Хабіба Шаріпова. Концерт автора хіта "Ягода малинка" мав відбутися 5 червня, але організатори заходу добровільно зупинили продаж квитків.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...