Російський депутат і борець з "нетрадиційними цінностями" завів собі “гарем” із коханок (фото)

Депутат Пермської думи від путінської партії “Единая Россия” Володимир Плотніков, який відомий як борець з нетрадиційними цінностями та прихильник цензури, очевидно, уявив себе султаном і завів собі одразу трьох цивільних дружин, інформують Патріоти України.

Як з'ясував розслідувальний проект “Перм 36,6”, з кожною із “благовірних” народний обранець катається за кордон по черзі. На публіці Володимир Плотніков виступає як поборник моралі, пропонує запровадити в Росії цензуру і зайнятися “вихованням ідеології”, щоб росіяни перестали дивитися на Захід, звернулися до традиційних цінностей і сильніше полюбили батьківщину.

Щоправда, в особистому житті депутата простежуються аж надто східні цінності, судячи з того, що він обзавівся справжнім “султанським гаремом” із трьох цивільних дружин — Світлани, Олени та Анастасії.

В опублікованому розслідуванні йдеться, що під час війни, яку розв’язав Кремль в Україні, народний обранець неодноразово відпочивав на зарубіжних курортах. Судячи з його публікацій у соцмережах, Плотніков подорожував з кожною зі своїх пасій по черзі з різницею в кілька днів.

Самі ж дами велелюбного депутата не виявилися великими прихильницями імпортозаміщення та у своїх аксесуарах непатріотично надають перевагу люксовим моделям від Луї Віттон та інших західних брендів. При цьому вони часом навіть носять практично однакові шуби.

Від Світлани у ревнителя патріотизму є, ймовірно, два сини, які регулярно бувають у Дубаї. Ще двоє дітей у Плотнікова можуть бути від Анастасії та одна дочка – від Олени. При цьому сам депутат в інтерв'ю розповідав і про інших своїх дітей, тобто, нащадків, а відповідно, й прихованих “наложниць”, у “султана” Плотнікова може бути ще більше.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...