Російський експерт розповів, як вчинить РФ у разі наступу ЗСУ на Донбас

Росія нібито «гідно і грамотно» відповість на наступ ЗСУ на Донбасі. Про це заявив російський «політичний експерт» та письменник Гліб Бобров, передають Патріоти України.
За його словами, Кремль нібито усвідомлює небезпеку ескалації військового конфлікту на Донбасі і розуміє, що ЗСУ «можуть почати повномасштабну операцію з метою силового захоплення регіону».
Бобров уточнив: «Россия сорвет масштабное наступление ВСУ на Донбасс, не вводя военный контингент на территорию Украины. Скорее всего, РФ ограничится закрытием воздушного пространства над Донбассом и нанесением точечных ударов силами оперативно-тактических ракетных комплексов по критически важным для украинского наступления объектам управления, инфраструктуры и логистики: штабам и объектам ПВО, железнодорожным и автомобильным мостам, артскладам и базам ГСМ».

Він також висловив думку, що російська армія не буде введена на територію Донбасу, так як члени НЗФ нібито «зможуть самостійно чинити опір ЗСУ».

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...