Російський космонавт випадково видав страх Путіна (відео)

Російський космонавт випадково видав страх Путіна

Російський космонавт Олег Новицький заявив, що "втомився мовчати", оскільки тиждень пробув на ізоляції перед зустріччю з президентом РФ Володимиром Путіним. У мережі висміяли страхи російського диктатора та висловили сумнів, що він здатний застосувати ядерну зброю, передають Патріоти України.

Так, 23 травня Путін проводив у Кремлі першу із закінчення пандемії масштабну церемонію вручення держнагород, у якій брали участь лауреати 2021-2023 років. Новицький на заході видав, що легких часів у Росії не було ніколи, пишуть росЗМІ.

За словами космонавта, "вороги" нібито з давніх-давен намагалися знищити російський "ген непереможності", а Заходу зараз "не вистачає розуму зрозуміти", що країна-агресорка нібито "просто непереможна".

"Ми можемо на якийсь час відволіктися, надавати всім по шиї і знову повернутися до нашого мирного способу життя", – видав лауреат і попросив Путіна не списувати космонавтів з рахунків, коли вони не зможуть виконувати свої польоти, очевидно, натякаючи на готовність йти воювати проти України.

Починаючи виступ, Новицький сказав, що "втомився мовчати" на ізоляції перед зустріччю з Путіним: "Вибачте, ми тиждень мовчали. На ізоляції".

Як пишуть росЗМІ, раніше карантин перед заходами за участю Путіна тривав два тижні, але зараз його вирішили скоротити.

Примітно, що Путін напередодні нагороджував нову категорію – вчителів, яких учасники злочинної "спецоперації" назвали своїми наставниками. Крім того, орден "мати-героїня" отримала дружина голови Чечні Медні Кадирова, а колишній голова Татарстану Мінтімер Шаймієв отримав із рук Путіна орден Андрія Первозванного з нагоди свого 85-річчя.

Тим часом у мережі висміяли страх Путіна захворіти. Користувачі сумніваються, що така боягузлива людина здатна застосувати ядерну зброю.


Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...