Російський "мобік" відправив матері в Башкортостан собаку, вкрадену на Запоріжжі, та назвала пса Zетом (відео)

Російський мобілізований, який прийшов на війну в Україні, вкрав собаку наших співгромадян та відправив матері до Башкортостану. Тварину із Запоріжжя мати окупанта назвала Zетом, передають Патріоти України.

Відповідна інформація з'явилася в Telegram. Призовник назвав собаку Сосисич, але росіянка вирішила піти ще далі і дала бідному псові пропагандистське прізвисько.

"Син познайомився з цим собакою в зоні бойових дій і жартома запропонував волонтерам забрати із собою собаку його додому в наше Приютове. Знайшлися бажаючих ціла черга, так він з'явився в нашій родині", – розповіла мати загарбника.Вона цинічно заявила, що "син не міг проходити повз нещасних тварин, кинутих людьми", а також розповіла історію перейменування пса.

"Його за аналогією зі конфігурацією назвали Сосисич. А коли привезли додому, я нагодувала його сосискою, виявилося, він ще й сосиски любить. Я зрозуміла, що не зможу називати його таким образливим для бійця ім'ям", – додала росіянка.

За її словами, ім'я-символ окупантів вона дала собаці, бо він "боєць". "Оскільки він приїхав із Заходу і оскільки він боєць і пережив багато, і досі сахається від будь-яких гучних звуків, то я вирішила назвати його ось таким бойовим ім'ям Zет", – видала мешканка Башкортостану.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...