Російські нелюди зруйнували дитячу лікарню "Охматдит" у Києві (відео)

Наслідки російської атаки на Охматдит

У Києві під час російського обстрілу постраждала дитяча лікарня Охматдит. Фото пошкоджень оприлюднив президент Володимир Зеленський в Telegram у понеділок, 8 липня.

"Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня", – написав він.

Також президент оприлюднив два фото наслідків удару по дитячій лікарні.

Зеленський написав, що усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей.

"І весь світ має задіяти всю свою рішучість, щоб нарешті покласти край російським ударам. Вбивства – це те, що несе Путін. Тільки разом ми можемо принести справжній мир та безпеку", – додав глава держави.

Тим часом у соцмережах пишуть, що під завалами у лікарні можуть бути діти.


Раніше у понеділок стало відомо, що росіяни атакували Київ ракетами Кинджал. У місті лунали

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...

"Ось це три головні умови": Портников розповів, коли зупиниться війна в Україні

неділя, 6 жовтень 2024, 10:48

Росія зупинить війну тоді, коли дійсно буде знесилена на фронті. Це одна із умов. Таку думку висловив журналіст та публіцист Віталій Портников в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Чому ми весь час дивуємося їхньому просуванню? Таке враження, ...