Російський політолог назвав дату, коли Путін стане "вічним президентом"

Всенародне голосування в Росії за частиною поправок до Конституції Росії пройде в кінці квітня, в день народження Володимира Леніна.

Відомий російський політолог Станіслав Бєлковський спрогнозував точну дату всеросійського голосування з питань внесення змін до Констіції Російської Федерації. Про це він пише в своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Так, за словами експерта, Всенародне голосування в Росії за частиною поправок до Конституції Росії пройде в кінці квітня, якщо точніше, в день народження Володимира Леніна. "Таким образом, собираются задобрить коммунистов и коммунистический электорат, всех сторонников с(о)ветского образа жизни, к тому же день станет выходным. Но главное - все успеть до 9 мая 2020", -зазначив Бєлковський.

Під цими словами, він має на увазі, що на 75-ту річницю Перемоги у Москву можуть приїхати лідери деяких західних країн.


"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...