Російський політик розповів, як йому у 2014-му пропонували везти найманців на Донбас і стати "народним мером" (відео)

Російський політик Дмитро Дьомушкін заявив, що в 2014 році йому пропонували поїхати на Донбас і стати так званим “народним мером”. Про це він розповів в інтерв’ю соратниці опозиціонера Олексія Навального Любові Соболь, передають Патріоти України.

За його словами, відправкою бойовиків на Донбас займався особисто Дмитро Рогозін, який на той час обіймав посаду віце-прем’єра РФ. Дьомушкін стверджує, що він повинен був поїхати на Донбас, зібравши націоналістів, згодом зайнявши посаду “мера” одного з великих міст.

Дьомушкін додав, що він відмовився від відповідної пропозиції, оскільки він “не бачить ворогів в Україні, з якими необхідно воювати”. Представник України в ТКГ Денис Казанський зазначив, що заява російського політика є черговим свідченням російської агресії та участі Кремля у розпалюванні війни.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...