Російський пропагандист Кісельов потрапив до списку небезпечних для України осіб Мінкульту

Міністерство культури та інформаційної політики включило кремлівського пропагандиста Дмитра Кісельова до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Таке рішення було ухвалено на підставі висновку Нацради з питань телебачення та радіомовлення, зазначають Патріоти України.

Примітно, що Кісельов став уже 209 людиною, яка потрапила до "чорного списку" Мінкульту. Про це повідомляє прессслужба відомства.

Згідно з висновками Нацради з питань телебачення та радіомовлення, Кісельов був одним із центральних діячів російської пропаганди, яка підтримала розміщення військ РФ в Україні. Також під керівництвом Кісельова РосЗМІ висвітлювало події в Україні у такому ракурсі, щоб надавати підтримку агресивній риториці Кремля.

Крім того, Нацрада зазначає, що Кісельов використовує агресивну риторику, без доказів, не спираючись на джерела інформації, властивої відповідальному журналісту, розповсюджує відверту дезінформацію та спотворює факти.

Нагадаємо, російські пропагандисти в ефірі одного з телеканалів заявили, що Україна "тепер житиме за законами воєнного часу". Крім того, вони вигадали, що "всіх незгодних будуть розстрілювати на місці без розмови та суду". Після цього українці висміяли пропагандистів за таку ахінею.

Варто зазначити, що російські пропагандисти спробували звинуватити Збройні сили України в обстрілі дитячого садка у Станиці Луганській.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...