Російський снайпер застрелив українського футболіста-чемпіона

Український ексфутболіст Ігор Стахів був убитий на війні з російськими окупантами. 55-річний уродженець Коломиї (Івано-Франківська область), який після початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт, загинув від снайперської кулі, повідомляють у Facebook "Ветерани футболу Прикарпаття".

Ігор Іванович дебютував у дорослому футболі у 1986 році на позиції захисника у складі коломийського "Сільмашу", який брав участь у змаганнях серед колективів фізкультури. Наступного року був призваний до армії, під час служби виступав за бердичівську "Зірку".

Після демобілізації повернувся до рідної Коломиї, де продовжив грати на аматорському рівні. 1991 року був запрошений до команди майстрів – івано-франківське "Прикарпаття", у складі якого гравець того ж року дебютував у другій нижчій лізі чемпіонату СРСР.

Після розпаду Радянського Союзу Стахів продовжив виступати за іванофранківців, проте у першому чемпіонаті незалежної України жодного матчу не зіграв. У сезоні 1993/94 у складі "Прикарпаття" став переможцем першої ліги України. Загалом провів за прикарпатців 5 матчів у вищій лізі. Також грав за "Меховик" із Тисмениці, який був фарм-клубом "Прикарпаття", у складі якого двічі ставав бронзовим призером другого дивізіону. Покинув команду 1997 року.

Другу половину 1997 року провів у "Торпедо" з Волзького, який виступав у Першій лізі ПФЛ Росії. Наступного року повернувся до України та став гравцем запорізького "Торпедо", проте відіграв за команду лише 1 матч.

Протягом 1999 року виступав за кременчуцький "Кремінь" у першій лізі. На початку 2000-х грав у складі аматорської команди "Техно-Центр" з Рогатина, а в другій половині року став гравцем кіровоградської "Зірки". 2001 року футболіст перейшов у калуський "Лукор", який став його останнім професійним клубом. По завершенні кар'єри грав за аматорські команди Івано-Франківська та області.

Зеленський у Лондоні був прийнятий королем Великобританії Чарльзом ІІІ

п’ятниця, 19 липень 2024, 0:40

Король Великої Британії Чарльз ІІІ дав 18 липня аудієнцію президенту України у Бленгеймському палаці, на полях саміту Європейської політичної спільноти, зазначають Патріоти України . "Вдячний Королю Сполученого Королівства Великої Британії та Північної...

Нова когорта держслужбовців покращує своє буття: На фоні комплексного підняття податків Кабмін підвищив оклади співробітникам Податкової служби удвічі

четвер, 18 липень 2024, 23:40

Критики "Слуги народу" все частіше звинувачують владу, що прийшла 2019 року на популістичних гаслах, у антисоціальній політиці. Кабінет Міністрів підвищив оклади співробітникам Державної податкової служби вдвічі, водночас дещо скоротив граничну чисельн...