Російський спецназ вбив ув'язнених, які захопили заручників у СІЗО (відео)

Російський спецназ вбив шістьох в’язнів Ростовського СІЗО, які захопили в заручники охоронців. Про це повідомив російський «Інтерфакс», передають Патріоти України.

Зазначається, що заручники не постраждали. «Під час проведення спеціальної операції зі звільнення заручників у СІЗО-1 Росії по Ростовській області злочинців ліквідовано, співробітники, які перебували в заручниках, звільнені і не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що інцидент у Ростовському СІЗО стався сьогодні вранці. Увесь особовий склад міністерства внутрішніх справ РФ та росгвардії піднімався по тривозі.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...