Російський загороджувальний загін розстріляв солдатів, які кинули позиції під вогнем ЗСУ: Момент потрапив на відео

ЗагородзагінПілот українського коптера зафільмував роботу російського загороджувального загону, який розстріляв своїх же військовослужбовців. Про існування таких підрозділів, які мають унеможливити відхід рашистів з позицій, в Україні розповідали неодноразово, передають Патріоти України.

Як пише «Фокус», загородзагін вбив сімох солдатів, які намагалися сховатися у посадці. Ці кадри оприлюднили у телеграм-каналі українських журналістів Володимира Золкіна і Дмитра Карпенка «Ищи своих». На відео показано, як шестеро беззбройних людей та один з автоматом тікають у напрямку посадки, звідки з`являються їхні «колеги» та відкривають вогонь.

Тим часом партизанський рух «АТЕШ» повідомляє, що російські зеки, які пройшли навчання в тренувальних таборах, викрали вантажівку з озброєнням і зникли в невідомому напрямку. Під час втечі вони вбили трьох військових інструкторів, щоб заволодіти зброєю.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...