Російським опозиціонерам запропонували збирати гроші на кілера для Путіна - в 1944 році генерали намагалися вбити Гітлера (відео)

Якщо російські опозиціонери хочуть зупинити війну Росії проти України та допомогти українському народу, вони мають припинити говорити й почати діяти. Зокрема вони могли б оголосити нагороду за голову російського диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Свого часу так само намагалися зробити деякі німецькі генерали, які спробували вбити Адольфа Гітлера в 1944 році. Про це на Конгресі вільної Росії заявив депутат Верховної Ради України Олег Дунда. Він запропонував Ходорковському та іншим опозиційним бізнесменам оголосити нагороду за голову Володимира Путіна.

"Мене часто запитують, що представники російської спільноти, бізнесмени – Ходорковський, Каспаров та інші – крім слів і форумів – могли б зробити для допомоги Україні? Є один варіант. Навіть у 1944 році знайшовся прошарок німецьких генералів, які спробували вбити Гітлера. Що заважає – нехай не вбити, зрозуміло, що не дістануть – створити фонд і збирати гроші? Щонайменше – на юридичну підтримку (майбутніх судових) процесів, щонайбільше – на фінансування інсургентів. Цим ви доведете, що дійсно хочете зміни режиму, а не просто говорите", – заявив Дунда.

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...