"Росію буде руйнувати її внутрішня ситуація": Експерт пояснив, на що розраховує Захід

Росію буде руйнувати її внутрішня ситуація всередині країни. Водночас Захід буде намагатися перешкодити російському диктатору Володимиру Путіну "розгромити Україну". Про це заявив доктор політичних наук Максим Розумний в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Схоже на те, що Захід не дасть Путіну розгромити Україну. Вони будуть намагатися перешкодити такому варіанту. Але те, на що ми розраховуємо: реванш, перемога і все інше... І тут я не звинувачую Захід у цинізмі чи злих намірах. Річ у тому, що вони розуміють, що Росію буде руйнувати її внутрішня ситуація", - зазначив політолог.

За його словами, внутрішня ситуація в Росії після закінчення війни стане набагато гіршою.

"...Адже окрім соціально-економічних і всіляких інших наслідків постане питання: "А навіщо було?" І коли в цій ситуації російський обиватель запитає: "А навіщо було?" Путін може сказати: "Ну, зате ми захистили Донбас, ми вийшли на адміністративний кордон Донецької області, Луганської". І все, для такої великої країни, такі великі втрати, а Росія відчує, де вона опинилася за ці три роки буквально, це виправдання дуже слабеньке. І на Заході на це більше розраховують, ніж на Українські сили", - зауважив Розумний.

Експерт підкреслив, що завданням України є знищення якомога більше військового, виробничого, індустріального, логістичного потенціалу РФ.

"Що ми можемо, і що є, я думаю, раціональним аргументом: поки йде війна, ми можемо знищити якомога більше військового потенціалу Росії. І тому, я думаю, цей аргумент набагато більший. І виробничого (потенціалу, - ред.), індустріального, логістичного. Це те, що буде вже потім загрожувати Заходу, вже після війни. Тому, чим більше ми його знищимо, чим більше нам дадуть зброї, тим краще. Такою мовою, раціонально, мені здається, треба говорити", - пояснив політолог.

"Один з підписантів на нас напав, інші морозяться": Жорін пояснив, чому ядерна зброя набагато ефективніша, ніж гарантії безпеки

неділя, 20 жовтень 2024, 12:54

Ядерна зброя набагато ефективніша в порівнянні з будь-якими гарантіями безпеки від інших держав, бо "завжди надійніше покладатися на свої власні сили". Таку думку висловив заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін у своєму Telegram-каналі, передають Па...

"Це логічний сценарій": Битва за Куп'янськ вже почалася, росіяни просуваються там, де в них є перевага, - Жмайло

неділя, 20 жовтень 2024, 12:28

Виконавчий директор Українського центру безпеки та співробітництва Дмитро Жмайло прокоментував питання про те, коли може початися битва за Куп'янськ Харківської області. Фактично вона вже почалася, передають Патріоти України. "Я неодноразово відвідував...