"Росію дійсно чекають "смутні часи", причому це в історії вже було": Х**лу напророкували кінець, чекати лишилося недовго

Останнім часом стає очевидним, що президент Російської Федерації Володимир Путін "здав по здоров'ю" і після багаторічного образу "мачо" в ЗМІ вже давно не з'являються його фото і відео зі стерхами, в батискафі або скакаючи на коні, передають Патріоти України.

Нещодавні ініціативи, що дозволяють узаконити довічне сенаторство в разі відходу з поста глави держави, і законопроект, який ускладнює процедуру кримінального переслідування колишніх президентів, ще раз підтверджує правоту західних таблоїдах - Daily Mail, The Sun, NY Post, BBC і так далі - з приводу здоров'я Путіна і того, що "батько нації" збирається найближчим часом попрощатися з політичної авансценою. Про це в своїй статті пише видання GuildHall, розмірковуючи про перспективи Росії без Путіна.

Розмови про те, що Путін можливо тяжко хворий ведуться досить давно, вперше мова про погіршення його самопочуття "спливла" ще в 2015 році. Зараз в тренді версія про хворобу Паркінсона, про яку свого часу написала британська ВВС з посиланням на "The Times".

У Росії першим "забив на сполох" професор Валерій Соловей, натякаючи вже більше року на якісь "обставини непереборної сили", через які подальше виконання Путіним своїх обов'язків буде неможливим вже в найближчі місяці.

Крім цього, "весь ланцюжок подій починаючи з початку 2020 року підтверджує - російський президент робить все для "транзиту влади". Тільки ось боїться, що в результаті його не просто можуть залишити ні з чим, а почнуть переслідувати.

Саме тому ми спостерігаємо "шарахання" з "держрадою", "обнуленням" і останніми пропозиціями в Держдумі про два нових президентських терміни Путіна і "недоторканність" колишнього президента. Він розуміє: російські реалії такі, що хто б і що не обіцяв, за російською традицією все одно "кинуть", - йдеться в статті.

У статті уточнюється, що в Росії зараз склалася ситуація, при якій Путін вже фізично не може в повному обсязі виконувати свої обов'язки як через хворобу, так і в силу свого похилого віку. Тепер він просто не в змозі бути "батьком нації", а його здоров'я гірше, ніж в аналогічних умовах було у Назарбаєва в момент, коли той передавав владу Токаєву. Але що гірше, на відміну від казахського президента Путіну владу особливо і передавати нікому.

Адже сама система абсолютної влади, яка довгі роки діяла в РФ, призвела до ситуації при якій навіть проста її передача за єльцинським принципом - "я втомився, я йду" - в нинішніх умовах зовсім не гарантує того, що однозначно відносно слабкий приймач буде в змозі її утримати.

Саме тому закон про недоторканність президента за своєю суттю безглуздий, Путін це розуміє і намагається якомога довше "утриматися на вершині".

Розуміють це і "претенденти на трон", серед яких почалося бурхливе "пожвавлення", а його головні учасники - ФСБ і ГРУ МО РФ - всіма силами намагаються втопити один одного. Так, судячи з усього, Росію дійсно чекають "смутні часи" причому все це в історії вже було.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...