"Росію треба сприймати виключно як ворога": Звільнений з полону моряк пояснив, чому не можна загравати з Путіним

Україна повинна виключити будь-які відносини із Росією. Вони ні до чого доброго не призведуть, оскільки треба у будь-який момент бути готовими до загрози, передають Патріоти України.

"Особливо це помітно з того, що відбувається зараз, про це звільнений із полону Кремля український моряк Андрій Ейдер сказав радіо "НВ".

Він зазначив, що підтвердження зараз – "те, в якому тоні Кремль намагається домінувати". Росію треба сприймати виключно як ворога, який може здійснити будь-яку негативну дію у будь-який момент. Хоча це звучить радикально, але, на жаль, правда, – наголосив Ейдер.

Моряк також додав, що українцям необхідно зрозуміти – "загравати з нинішнім російським режимом – лише собі на шкоду".

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...