"Россия стала разменной монетой в схватке США с Китаем": Військовий експерт Ель Мюрид звинуватив Путіна у "втраті величі"

Після женевських переговорів з американським колегою Джозефом Байденом президент РФ Володимир Путін готує розмову з Пекіном. Це не збіг, вважає російський оглядач Ель Мюрид. Своєю думкою він поділився на особистому каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Переговори Путіна з лідером Китаю Сі Цзіньпіном заплановані на 28 червня. Пройдуть вони в режимі відеоконференції, так як, на думку Мюрида, президент РФ не хоче наражатися на ризик зараження коронавірусом. Експерт упевнений, що переговори з Цзіньпіном - це наслідки женевської зустрічі Путіна з Байденом. "По всей видимости, Путин будет искать варианты ответа на поставленные Байденом "красные черты" с Си Цзиньпином. Торговаться, проще говоря. И по результатам торга станет примерно понятно, на чьих условиях выгоднее капитулировать", - написав російський блогер.

Він звинуватив Кремль у тому, що той зробив Росію "розмінною монетою" в протистоянні Вашингтона і Пекіна. Відсидітися осторонь, ймовірно, не вийде, Путіну доведеться зайняти одну зі сторін. "В этой схватке ему придется... выступить пушечным мясом либо для величия Америки, либо для экспансии Китая… Собственно, Путин и пытается выяснить, кто сожрет его целиком, а кто оставит немножечко косточек. Другого выбора у него все равно нет", - резюмував Мюрид.

Він підкреслив, що нинішня ситуація - це результат, на його думку, бездарної політики Путіна як всередині країни, так і за її межами. Сьогодні РФ ослаблена практично у всіх сферах і не може бути важливим суб'єктом світової політики.

Ворог взяв "паузу": У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по Україні

субота, 27 квітень 2024, 8:38

Агресорка Росія може знову завдати масованих ударів по Україні після того, як прибуде озброєння з пакета нової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. передають Патріоти України. ...

"Згадаймо історію": "Для ворога настають дуже складні часи", - військовий експерт

субота, 27 квітень 2024, 8:26

Ситуація на фронті поки залишається складною, але у найближчій перспективі Сили оборони мають отримати й американську військову допомогу, і рекордний пакет від Великої Британії. Це вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніш...