"Россиян имеют и имеют, а те огрызнуться не могут": Окупант поскаржився дружині після вибухів у Криму (аудіо)

Українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову дружини окупанта з "ЛДНР". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Жінка розповідає про офіційну версію, що висловила російська влада та коментує: "Как-то вовремя сдетонировал авиасклад...". Після цього вона описує панічні настрої росіян.

Окупант зі свого боку доповнює: "У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнуться не могут".

Жінка не розуміє, де ж величне російське ППО, яке мало б захищати повітряний простір, та висловлює думку, що після таких подій російське ППО ніхто у світі не буде купувати. Водночас чоловік надає свій аналіз дій ЗСУ та пропонує розв'язання даної проблеми: "Там получается, шо американцы отслеживают, где эти ПВО находяться, и ищут возможность так, чтоб это ПВО обойти... Раз такое дело, то надо спутники сбивать над Украиной, шобы те уже слепли...".

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...