"Российский военный корабль, иди нах...й!": Українські прикордонники послали матом росіян, які пропонували здатися гарнізону острова Зміїний (аудіо 12+)

Російський корабель пропонував гарнізону українського острова Зміїний у Чорному морі здатися, проте українські прикордонники послали їх матом. Після цього окупанти завдали артилерійського удару. Загинуло 13 прикордонників, повідомив колишній заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своєму каналі у Telegram у четвер, 24 лютого, передають Патріоти України.

Він також оприлюднив відповідний аудіозапис. Між українськими бійцями та російськими окупантами відбувся такий "діалог":

– Я, російський військовий корабель, пропоную вам скласти зброю і здатися, щоб уникнути кровопролиття. В іншому випадку по вас буде завдано удару. Як мене зрозуміли?

– Російський військовий корабель, йди на**й!

"Можливо, загинув і той сміливий герой, який послав переважаючого супротивника на**й, як посилали запорізькі козаки ворогів України. Вічна слава Героям!" – написав у своєму повідомленні Геращенко.

Як повідомляли в Держприкордонслужбі, окупанти захопили острів Зміїний, його обстріляли з корабельних озброєнь та бойової авіації, інфраструктура на острові зруйнована. У повідомленні було сказано, що українські прикордонники, які разом із ЗСУ перебували на острові, перестали виходити на зв'язок.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...