"Ростову приготуватися": Братчук розповів про ймовірні місця нової "бавовни" в РФ

"Ростову приготуватися": Братчук розповів про ймовірні місця нової "бавовни" в РФ

На думку Братчука, одне з головних досягнень цього року - те, що війну вдалося перевести на територію Росії. Масштабна "бавовна" у російському Бєлгороді, яка сталася 30 грудня, свідчить про те, що російська ППО - дірява, тому іншим містам РФ потрібно готуватися до подібних випадків. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Виявляється, що хвалена "аналогів немає" система протиповітряної оборони не працює. І аналоги їй є, і є боєприпаси, які можуть пролітати та знищувати військові об’єкти. І Росія, вільно чи мимоволі, але визнала, що всі важкі наслідки для Бєлгорода – результат їхньої роботи", – сказав він.

Братчук зауважив, що якби РФ не вчинила агресію проти України, то не було б і "бавовни" у російських містах, зокрема у тому ж Бєлгороді. На думку спікера, "доля" Бєлгорода може спіткати й інші міста країни-агресорки.

"Те, що в Ростові-на-Дону вивішують банери на стадіонах на підтримку Бєлгорода, думаю, що Ростову варто приготуватися, там розташований аеродром, з якого злітають бомбардувальники, які намагаються бомбардувати наші міста й населені пункти", – сказав він.

За словами Братчука, тепер всім зрозуміло, що російська ППО далеко не така потужна, як про неї заявляли. "І в Криму, і тепер уже й на території Росії, вона пробивається, вона пробита і, як кажуть, далі буде. Тому що одне з головних досягнень цього року – те, що нам вдалося перевести війну на територію Росії, звідки вона до нас і прийшла", – підсумував Сергій Братчук.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...