РосЗМІ про це змовчали: Під час виходу з Лимана втрат зазнали елітні ГРУшники, - BBC

Герої ЗСУ продовжують звільняти Україну від російських загарбників. Ворогу завдають колосальних втрат. Зокрема, під час виходу з Лимана втрат зазнали елітні ГРУшники, інформують Патріоти України.

За даними ЗМІ, загинули щонайменше 9 "елітних" окупантів. Окрім того, були постраждалі.

Усі "двохсоті" – представники 3-ї гвардійської бригади спеціального призначення головного управління генерального штабу. Їх ще з часів СРСР відправляють на найважливіші завдання. Однак це не завадило "елітним" загарбникам стати "двохсотими" та повернутися додому у пакетах.

РосЗМІ розповідали, що у Лимані начебто були бойовики з тимчасово окупованої Луганщини та російські добровольці. Однак правду приховати не вдалося.

У соцмережах громадяни країни-окупантки повідомляють про загибель елітного російського "гарматного м'яса". Сестра одного з ліквідованих розповіла, що спершу загинули 8 окупантів. Згодом помер один з поранених. Жінка додала, що "загинула майже вся група".

Джерело: ВВС

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...