РосЗМІ знову збрехали? Австрія не підтверджує вбивство "підозрюваної" у підриві Дугіної

МВС Австрії не володіє інформацією щодо можливого вбивства Наталії Вовк, яку Росія "підозрює" у підриві автомобіля доньки ідеолога рашизму Дар’ї Дугіної. Про це йдеться у відповіді міністерства на запит пропагандистського агентства ТАСС, передають Патріоти України.

"Ми можемо повідомити, що такий випадок не відомий в Австрії. Тому ми не можемо підтвердити достовірність цієї інформації", - заявили правоохоронці.

Раніше інформацію про нібито насильницьку смерть Наталії Вовк поширили рашистські Telegram-канали з посиланням на австрійське видання Express. Російські пропагандисти навіть опублікували нібито кадр з місця злочину, проте в мережі встановили, що фото - 2020 року і стосується геть іншого злочину та жертви.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...