"Роти закрийте та виконуйте команди!": Як "дресирують" мобілізованих у РФ (відео)

Після указу диктатора Володимира Путіна про "часткову" мобілізацію в російських військкоматах розпочали "дресирування" майбутніх окупантів. Мобілізованим наказують закрити роти та виконувати команди. У бій "гарматне м'ясо" обіцяють кинути після двотижневої "підготовки". Відео розмови представника військкомату з мобілізованими опубліковано в Telegram-каналі OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

На відео із приміщення, схожого на концертну залу, представник військкомату намагається приструнити натовп мобілізованих громадян країни-окупанта. У відповідь на масові питання та обурення особа у формі наказує всім закрити роти та слухати подальші розпорядження.

За словами представника військкомату, мобілізовані три дні пробудуть на місці (ймовірно, на призовному пункті). Потім на них чекає двотижнева "підготовка", одразу після якої "гарматне м'ясо" відправлять на забій в Україну.

При цьому мобілізованих намагаються "втішити" тим, що після війни тим, хто вижив, дадуть статус ветерана бойових дій, а також вони отримають виплати. Крім того, мобілізованим пообіцяли, що їхні робочі місця нібито буде збережено.

"Рти закрийте і поводьтеся гідно! Чого ви кричите всі? Ви всі військові, мужики! Все! Іграшки скінчилися! Ви всі військові! Три дні тут, борт, два тижні додаткової підготовки, доукомплектування підрозділів. Зарплата як контрактнику, офіцеру, прапорщику в залежності від звання. Бойові виплати, ветеран бойових дій. До кінця спецоперації, потім прибуття додому", – сказав представник військкомату.


Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...