"Розбір польотів" після виборів: У партії Смешка скандал - вигнали першого заступника і кількох членів

На думку політради партії, порушники намагалися чинити психологічний тиск на керівництво партії та здійснити "рейдерське захоплення" контролю над нею.
Ігор Смешко. Фото: Українська правда.

За спробу розколу і дискредитацію політсили з партії "Сила і честь" Ігоря Смешка вигнали його першого заступника Олександра Кіхтенка і кількох керівників регіональних відділень, передають Патріоти України із посиланням на офіційний сайт політсили.

Текст заяви: "За дії, що дискредитують партію та спрямовані на її розкол, політрада партії прийняла рішення припинити членство в політичній партії "Сила і честь" наступних громадян України...".

Деталі: З партії, зокрема, вигнали:

  1. першого заступника голови партії Олександра Кіхтенка;
  2. члена політради партії Михайла Нечипорука;
  3. члена політради партії Юрія Черкасова;
  4. члена контрольно-ревізійної комісії партії Юрія Ляховського;
  5. голову правління дніпропетровської обласної організації партії Володимира Фастова;
  6. голову правління херсонської обласної організації партії Олександра Вітковського;
  7. голову правління чернігівської обласної організації партії Валерія Безкровного;
  8. голову правління харківської обласної організації партії Геннадія Крутова.

Згідно із повідомленням, усі ці люди розповсюджували у ЗМІ на минулих виборах "маніпулятивну та неправдиву інформацію" про партію, а також мали "особисті амбіції і меркантильні інтереси". "Своєю діяльністю вони зробили все можливе, щоби знизити її рейтинг і підтримку виборців", - йдеться в заяві.

На думку політради партії, вони намагалися чинити психологічний тиск на керівництво партії та здійснити "рейдерське захоплення" контролю над нею, у зв’язку із можливістю отримання партією державного фінансування за результатами виборів 2019 року.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...