Розбили колону за допомогою лише РПГ та NLAW: Український захисник розповів про перші бої з Росією

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії на українську землю мали місце багато ближніх боїв. В одному з них, на Сумщині, воїни ЗСУ за лічені години розбили ворожу колону за допомогою лише радянських РПГ та NLAW.Про це в інтерв'ю АрміяInform розповів військовослужбовець Збройних сил України на псевдо "Афонич". 24 лютого він разом із побратимами зустрів у місті Охтирка на Сумщині, передають Патріоти України.

"Колона російської техніки, яка везла провіант та пальне під прикриттям БМП, зайшла до міста однією з головних вулиць. Зав'язався бій, але закінчилося все досить швидко – в лічені години ми розбили ворога за допомогою лише РПГ радянського зразка та NLAW. Рашисти не встигли навіть зреагувати!" – пригадує події того дня військовий.

За понад 5 місяців повномасштабної війни "Афонич" уже припинив рахувати знищених ним ворогів. Після звільнення Сумщини військовий бере участь у бойових діях на Харківщині.

"Дякую" рашистам – тепер я чудово володію всіма видами стрілецької зброї та гранатометами, зокрема західних зразків. Продовжу "виховувати" окупантів, поки останній не покине нашу землю!" – каже український захисник.Як відомо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну з метою окупації території і повалення української влади. Однак український народ дав гідну відсіч, зламавши початкові плани ворога.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...