Розчарували Х...йла: США відмовилися продовжувати договір про ядерне озброєння на умовах Путіна і зробили попередження

США погодилися на продовження договору, але за умови взаємного замороження ядерних арсеналів.

Радник із національної безпеки Білого дому Роберт О'Браєн заявив, що США не продовжуватимуть договір про стратегічні наступальні озброєння (СНО-3) без замороження кількості ядерних боєголовок. Саме такі умови поставив президент Росії Володимир Путін. Радник заявив, що це не варіант розв'язання питання. Про це повідомляється на сторінці Національної ради безпеки США в Twitter, передають Патріоти України.

"Відповідь президента Путіна сьогодні про продовження СНО-3 без замороження ядерних боєголовок – це провал", – йдеться в повідомленні.

За словами О'Браєна, США сподіваються, що Росія перегляне свою позицію до того, як "почнеться дороговартісна гонка озброєнь".

Раніше в п'ятницю Володимир Путін запропонував продовжити договір СНО-3 без жодних умов на один рік.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...