"Розчавимо, як гнійник!": Російський пропагандист пригрозив Україні через Зеленського (відео)

Миколі Платошкіну не сподобалася ідея Володимира Зеленського про "потужну інформаційну війну" із РФ.

Микола Платошкін. Фото: РБК.

Російський пропагандист-українофоб Микола Платошкін пригрозив "розчавити Україну, як гнійник". Такий сценарій він хоче застосувати, якщо новообраний президент Володимир Зеленський буде вести гібридну війну проти країни-агресора, передають Патріоти України.

Рупора Кремля обурило й те, що представники ліберальної громадськості в Росії своєю підтримкою демократії в сусідній країні нібито накликають серйозну загрозу на всіх росіян. Свої агресивні випади він продемонстрував в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Вони будуть нести ось цей проект нам, вони будуть, як сказав Зеленський, вести гібридну війну проти Росії, вони будуть будувати антиросію більш розумними засобами! Дивіться, скільки представників нашого дурного креативного класу, який креативний пожерти і випити тільки, вони вже: "Ой, як там чудово! Ой, який молодик! Ой, який він креативний!". Самі нероби і неробу вітають!" — обурився Платошкін.

"То ж наша влада має насторожитися. Розуміти — тепер вони підуть у наступ на Росію вже на політичному напрямку! І чим швидше ми цей гнійник там розчавимо, тим краще!" — загрозливо підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...