Розчулили Єлизавету ІІ: Принцеса Євгенія оголосила ім'я свого первістка (фото)

9 лютого внучка королеви Єлизавети II - принцеса Євгенія - народила первістка. Сьогодні стало відомо, яке ім'я дали хлопчикові - Євгенія та її чоловік розповіли про це в Instagram, показавши фото з дитиною, передають Патріоти України.

На знімку принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк тримають малюка на руках. Його назвали Августом Філіпом Хоуком Бруксбенком.

"Спасибі за безліч добрих послань. Наші серця сповнені любові до цього чоловічка, просто не передати словами. Ми дуже раді можливості поділитися з вами цими фотографіями", - написала Євгенія в соцмережі.

У жовтні 2018 року принцеса Йоркська Євгенія вийшла заміж за свого коханого, підприємця Джека Бруксбенка. Євгенія - внучка Єлизавети II, дочка принца Ендрю (сина королеви) і Сари, герцогині Йоркської. Вона дев'ята по лінії успадкування престолу.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...