"Роздягають догола і вимагають по 400 тис.": Дружина "мобіка" поскаржилася, що командування РФ кидає солдатів у ями

Дружина російського військового із Примор'я поскаржилася, що мобілізованих відправляють як "гарматне м'ясо" на передову без спорядження, а тих хто відмовляється, кидають у ями. За вихід із ям командування вимагає 400 тис. рублів. Про це розповіла росіянка Ольга, яка є дружиною одного з "мобіків", передають Патріоти України.

До того ж, щоб солдати скоріше платили кошти, їх роздягають догола та тримають без харчування та води. "Роздягають догола в холод, вимагають з них по 400 тисяч за вихід з ями", – розповідає жінка.

Ольга розповідає, що скаржилася на свавілля командирів у безліч інстанцій, зокрема вже відвідала Міноборони та адміністрацію президента РФ, проте не отримала жодних реакцій.

Родички інших мобілізованих також заявляють, що їхніх близьких тримають без харчування та води — харчі вони отримують лише у тому випадку, якщо викопають п'ять окопів на день.

Пораненим у бою військовим не дають пройти військово-лікарську комісію через погіршення здоров'я та на милицях відправляють назад у зону так званої "СВО". За словами росіянок, поранені не проходять реабілітацію та не отримують відпусток.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...