"Розділ України по Дніпру": Нардепку Скороход спіймали в Раді за дивним листуванням

Нардепку Анну Скороход спіймали в Раді за дивною перепискою. У повідомленнях нардепки мовилось про "розділ України по Дніпру", пише телеграм-канал "Карточный Офис", передають Патріоти України. Ймовірно, Скороход листувалась зі своїм помічником Віктором. Так записано у неї в телефоні.

Що писала Скороход

Журналісти сфотографували листування депутатки. Хоч світлини дещо розмиті, уривки прочитати можна. Зокрема, мовилось про "розділ України по Дніпру". На що інша людина відповіла "Україна – це Європа". Також у переписці присутня нецензурна лексика.

Гучні інциденти зі Скороход

  • Нардепка у 2019 році втрапила у скандал. Під час голосування щодо законопроєкту №2239-1 нардепка розплакалась, бо її правки не захотіли розглядати.
  • Потім парламентарка вийшла до трибуни та заявила, що проти неї чиниться тиск з боку лідерів фракції "Слуга народу".
  • Після цього Скороход виключили з фракції "Слуга народу".
  • До речі, нещодавно нардепка прийшла на засідання Верховної Ради в білому піджаку з цікавим принтом. На ньому зображений український парламент, який "розвалюється".

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...