Розглядають відразу три моделі: Уряд схвалив економічне бронювання, - нардеп Железняк

В уряді прийняли рішення щодо економічного бронювання від мобілізації на фронт - розглядають три ймовірні моделі бронювання. Остаточне рішення буде ухвалено в парламенті. Наразі чекають "рішення політичного керівництва". Про це у п'ятницю, 4 жовтня, написав народний депутат Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

Він передає слова заступника міністра економіки – Віталій Кіндратів під час засідання фінансового комітету Верховної Ради сказав, що для впровадження економічного бронювання необхідна місячна звітність за податком на доходи фізичних осіб (ПДФО) замість чинної квартальної.

За словами нардепа, наразі у розгляді перебуває декілька моделей: "Сказав що точно будуть впроваджувати модель економічного бронювання. Рішення прийнято. Зараз розглядають декілька моделей (три). Чекають «рішення політичного керівництва»".

Він наголосив, що планується перехід від критичності підприємства до критичності працівника: "Начебто на рік, але з щомісячним підтвердженням зарплати".

"Геніальний" план провалився: Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:30

Росіяни зазнають невдачі у своїх останніх спробах захистити новітні танки Т-90М, які президент РФ Володимир Путін називає найкращими у світі. Це має стати уроком для виробників танків на Заході. Про це повідомляє Forbes, передають Патріоти України. Авт...

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...