Розголос врятував: Найманці "ДНР" відпустили викрадену через знятий прапор РФ громадянку Іспанії

Євгенія Йєпес-Веньєса є донеччанкою, яка ще в 90-х переїхала на постійне місце проживання в Іспанію.

Найманці «ДНР» звільнили дружину громадянина Іспанії Євгенію Йєпес-Веньєсу, яку викрали через зірваний з балкона російський триколор, інформують Патріоти України.

Як повідомила жінка своїм близьким по телефону, її передали українським військовим. За інформацією ресурсу ОстроВ, 21 червня вранці бойовики привезли жінку додому з того місця, де вона насильно утримувалася і дали всього півгодини на збір найнеобхідніших речей, після чого відвезли до лінії розмежування.

За словами Євгенії, в неволі довелося витримати побої, які припинилися тільки після розголосу її справи в ЗМІ та порушення питання її звільнення посольством Іспанії в Україні. Євгенія Йєпес-Веньєса є донеччанкою, яка ще в 90-х переїхала на постійне місце проживання в Іспанію, але в Донецьку у неї залишилася квартира. Про своє незаконне затримання жінка повідомила чоловіку, зателефонувавши йому в момент, коли невідомі почали виносити двері.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...