Розгорілася масштабна пожежа: На Харківщині росіяни обстріляли газопереробне підприємство та житлові будинки

В Харківській області окупанти обстріляли газопереробне підприємство, виникла масштабна пожежа. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"На Ізюмщині окупанти обстріляли газопереробне підприємство. За попередніми даними, росіяни влучили кількома ракетами. Постраждали також приватні будинки", - зазначив він.

За словами Синєгубова, у результаті обстрілу виникла масштабна пожежа, рятувальники локалізовують її. "Детальну інформацію повідомимо згодом", - уточнив голова ОВА.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...