Розгром неминучий: Окупантам загрожує обвал оборони на всій лінії фронту, - військовий експерт

Російським окупантам після масштабного контрнаступу ЗСУ на Харківщині тепер загрожує каскадний обвал оборони на всій лінії фронту. Про це заявив експерт Defense Express Іван Киричевський в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

За його словами, окупаційні війська залишилися без каналу логістики на Донеччині. Експерт пояснив, що залізниця через Куп’янськ була єдиним маршрутом логістики для російських військ, які зосереджені на цих теренах.

"У росіян є перспектива каскадного обвалу оборони по всій лінії фронту. Росіянам був потрібен Куп’янськ, щоб підвозити боєприпаси та інші ресурси для військ, які були зосереджені на новозахоплених територіях Луганщини та Донеччини", – зазначив він.

Тепер, після втрати Куп'янська, Киричевський вважає, що росіяни будуть намагатися чинити тиск, кидаючи "гарматне м’ясо" та дострілювати залишки боєкомплекту. "Зараз росіяни перебувають у тому стані, що ЗСУ вдасться втримати оборону на Донеччині, на тих рубежах, що є зараз", – додав експерт.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...