Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України.

На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників на Донецькому напрямі. Для цього ворог пустив у хід два бронетранспортери з піхотою та повним боєкомплектом і відправив групу росіян на самогубну атаку на позиції українських захисників.

У ВСУ зазначають, що атака ворога була стрімкою, але через відсутність інженерної підготовки штурму ворожі бронетранспортери, не доїхавши до позицій українських військових, підірвалися на мінах. ВСУ до ладу не встигли вступити в бій, оскільки всю роботу з ліквідації окупантів виконали міни.

Разом із знищеними бронетранспортерами також загинув і особовий склад усередині бойових машин. Слід зазначити, що ворог неодноразово намагався здійснити захоплення позицій українських десантників у цьому напрямі, але всі спроби були невдалими. На завершення коптери 79-ї бригади почали здійснювати скидання на залишки ворога, внаслідок чого він зазнав втрат у кількості 29 військовослужбовців.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...