"Розгромили наші позиції": Ексватажок бойовиків "ДНР" поскаржився на потужний наступ ЗСУ на Херсонщині

Російські загарбники на півдні недоотримують вогневої підтримки і змушені економити боєприпаси в умовах, коли українські Збройні сили потужно на них наступають, передають Патріоти України.

Окупанти через таку "економію" не можуть відповідати на обстріли, а ЗСУ уже вдалося нанести багато успішних ударів по загарбниках. На проблеми окупаційних військ на півдні України поскаржився у своєму Telegram-каналі колишній ватажок терористів "ДНР", командир батальйону "Восток" Олександр Ходаковський. Відповідну публікацію він розмістив 20 вересня.

Він зазначив, що вогневої підтримки найбільше не вистачає окупантам "на правобережному Херсонському плацдармі".

"На питання "Чому?" чують відповідь: чекаємо наступу – економимо боєприпаси. Два дні тому, коли я перечікував обстріл, ми нарахували двадцять п'ять важких прильотів. Розмірено, методично, з коригуванням із повітря противник півгодини розмотував наші позиції – а у відповідь не було зроблено жодного пострілу", – почав скаржитися бойовик.

Також він розповів, що українські бійці змогли з легкістю знищити опорний пункт окупантів, ліквідувати і поранити особовий склад. І навіть після цього загарбники не відповідали, бо змушені були "економити боєприпаси".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...