"Розгромити Україну ми не зможемо": Гіркін заявив про провальність нового наступу РФ (відео)

Ватажок російського угрупування "ДНР" Ігор Гіркін, відомий також як Стрєлков, знову визнав, що наступ армії окупантів, нехай і в п'яти напрямках, позбавленийперспектив на успіх. Загарбникам залишається діяти лише локально, в порядку спецоперацій із зачищення окремих регіонів, на масштабну атаку у них просто немає ресурсів, передають Патріоти України.

Черговий прогноз Гіркіна, сповнений гіркоти розчарувань, опублікували пропагандистські ЗМІ. Бойовик переконаний, що Росія приречена рухатися по спіралі власних прорахунків, слабкості та помилок.

"Розгромити Україну ми не зможемо, це зрозуміло. Ми влізли в чергове болото і знову в ньому стоїмо, як у 2014 році... Або лінія фронту так і буде, як зараз, із локальними операціями з очищення, або наші можуть зробити від "великого розуму "великий наступ. У його успіху я щиро сумніваюся!", - пояснив він. Як фахівець у військовій справі Гіркін додав, що приблизно уявляє, що стане результатом будь-якого масштабного штурму з боку російських солдатів. Він щиро побажав їм цього не робити.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...