Розіграли цілий спектакль? США та РФ провалили переговори щодо України, але не все так просто, - джерело

Експерти з безпеки, які стоять за американською системою попередження Defcon, дізналися про безрезультатні переговори США та РФ щодо війни в Україні. Схоже, що обидві сторони змирилися з можливістю конфлікту, зазначають Патріоти України.

Інші подробиці поки що не відомі. На момент написання матеріалу Білий дім та Кремль не робили відповідних заяв. Не виключено, що політики можуть створити ілюзію провалу для застосування різних переговорних інструментів. Москва могла справді розраховувати на виконання своїх умов, використовуючи штучно створену кризу біля українських кордонів.

Блінкен застеріг Кремль від вторгнення в Україну: "Зробимо те, від чого утримувалися. Росія підготувала плани значних агресивних кроків щодо України", - заявив глава зовнішньополітичного відомства США. Він уточнив, що ці плани входить як широкомасштабне військове вторгнення, і дестабілізація внутрішньої ситуації країни. Блінкен закликав Москву відмовитись від своїх планів.

Він попередив, що США підтримають Україну, "рішуче рішуче" на агресію. Зокрема, він пообіцяв "низку надзвичайно дієвих заходів у сфері економіки", які раніше Вашингтон не наважувався застосовувати. Ймовірно, маються на увазі жорсткі санкції.

У Кремлі розуміють, що повномасштабна операція в Україні в результаті може призвести до набагато більшого конфлікту, що загрожує розгромом самої РФ. Проте зараз Москва може спробувати завадити Україні набути членства в НАТО. І якщо Захід піде на цю поступку, заспокоєння Росії не станеться: апетити Москви зростатимуть у геометричній прогресії.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...