"Розіпне" ненависний Іран ще раз? Трамп знає, хто збив український "Боїнг" над Тегераном, але для певності взяв паузу (відео)

Якщо мирний авіалайнер МАУ дійсно збили іранські ППО, хай і помилково, Америка витягне для себе додаткові політичні дивіденди у протистоянні з Ісламською республікою.

Президент США Дональд Трамп заявив, що не вірить у версію технічної несправності літака МАУ, який розбився в Ірані. Про це він заявив у своєму виступі в Білому домі, який транслював "Голос Америки", передають Патріоти України.

"У мене є підозра… Хтось каже, це була несправність обладнання, але я особисто вважаю, що про це навіть мови бути не може"

Він припустив, що літак могли збити помилково, оскільки він летів у "досить небезпечному районі". "Хтось міг припуститися помилки", - сказав президент.

Водночас Трамп порадив дочекатися результатів експертизи «чорних скриньок» і висловив сподівання, що Іран віддасть їх компанії «Боїнг» або хоча б Франції чи іншій країні. «У мене є відчуття, що трапилось щось дуже жахливе», - додав він.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...