"Розірвали на шматки": Прикордонники знищили рій дронів окупантів під Запоріжжям (фото)

На Запорізькому напрямку ЗС РФ використала масовану атаку дронів різних типів, щоб завдати шкоди позиціям Сил оборони. Щоб знешкодити рій безпілотників, бійці підрозділу прикордонників антидронові рушниці. Деякі ворожі пристрої розлетілись на дрібні шматки, деякі - уціліли. Наслідки відбиття ворожої повітряної атаки показали у Telegram-каналі Державної прикордонної служби (ДПСУ), передають Патріоти України.

У дописі вказано, що російські дрони намагались дістатись до українських укріплень з різних напрямків. В нагоді стали антидронові рушниці, завдяки яким деякі безпілотники ЗС РФ розірвались на шматки. Таких випадків було п'ять, ідеться у дописі. Також опублікували кілька світлин, на яких видно уламки різного розміру.

Два БПЛА вдалось знешкодити, не розтрощивши. Їх "ювелірно посадили", розповіли прикордонники. Як доказ, показали світлину, на якій видно дрон, якому потрібно замінити пропелери і він полетить.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...