"Розірвіть їх, спаліть, заберіть усе": Дівчина окупанта дала йому "поради", як чинити з полоненими воїнами ЗСУ

Дівчина військовослужбовця ЗС РФ виразила своє ставлення до ЗСУ, давши окупанту поради, як чинити з полоненими українськими воїнами. Вона закликали "різати" їх і "палити", а також забирати їхні речі, передають Патріоти України.

Гнівну розмову росіянки із загарбником перехопила українська розвідка. Під час бесіди дівчина спитала росіянина, який воює проти України, чи не стало на їхніх позиціях тихіше. Той відповів, що ні його дістали щоденні обстріли. Водночас похвалився, що вони з товаришами взяли в полон кількох наших бійців.

Першим, що зацікавило дівчину в цій інформації, чи не вбили військові країни-агресора полонених українців. Коли співрозмовник заявив, мовляв, їх лише допитують, вона закликала "вбити їх".

"Допитайте, відріжте, вбийте їх, розчленіть, розірвіть, спаліть. Заберуть все у них, нах*р вам вони потрібні? Ще годувати. Взагалі не годуйте їх, до дерева прив’яжіть…" – жорстоко описала росіянка, які саме звірства військові ЗС РФ мають чинити щодо українських воїнів.

Окупант у відповідь посміявся і водночас попередив, що незабаром озвучене нею може з’явитися в якійсь із соцспільнот. Росіянка відреагувала скептично. А ось у Головному управлінні розвідки українського Міноборони пообіцяли, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти Україні, ворогу буде справедлива відплата.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...