Розкішний ресторан і елітні авто: "Слуги народу" влаштували банкет у ресторані Кончі-Заспи (відео)

Після початку зустрічі біля ресторану проїхало патрульне авто, але правоохоронці не стали зупинятися, незважаючи на велику кількість припаркованих позашляховиків.

Члени фракції «Слуга Народу» Київської обласної раді зібралися в заміському готельно-ресторанному комплексі KNZS для обговорення майбутньої заміни керівника облради Олександра Склярова, повідомляють Патріоти України.

Зустріч пройшла в елітному комплексі, розташованому в Конча-Заспі. Парковка була заповнена автомобілями бізнес-класу. Були присутні також два авто VIP catering. На територію потрапляли тільки по попередньому бронюванню столика або готельного номера.

Першим на представницькій Audi A8 2020 року приїхав голова комітету з питань капітального будівництва Геннадій Слєпцов. Ціна цієї машини стартує від 2,5 млн грн. Потім прибув секретар комісії з питань екології Вадим Геращенко — у нього Мерседес GL також вартістю від 2,5 млн грн. На автомобілях тієї ж категорії приїхали член комісії з питань бюджету і фінансів Олексій Мєшков і член комісії з питань соціально-економічного розвитку Сергій Потрясаєв. А ось член комісії з питань охорони здоров'я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів Андрій Кріпак прибув на Мерседесі класу ML — його вартість близько 1,5 млн грн.

Джерело: Страна

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...