Розкол посилюється: Частина депутатів "Голосу" ігнорують з'їзд і виходять з партії

Народний депутат Олександра Устінова стверджує, що більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії "Голос" 29 липня та покидають лави політсили, передають Патріоти України.

Пряма мова: "Finita la commedia або з'їзд "Голосу" сьогодні, як чергова профанація керівництва та цементування контролю Кіри Рудик над партією Більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії "Голос" та покидають партію".

Деталі: За словами Устінової, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада партії штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді. З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва.

"Голосу" більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини - Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері", - наголошує Устінова. Свій допис нардеп підкріпила фото заяви про вихід із партії.

Таку ж заяву виклав народний депутат Ярослав Юрчишин. "Українська правда" поцікавилась позицією керівництва партії "Голос" і отримала наступну відповідь: "Усі подробиці будуть о 15:30 на пресконференції".

Нагадаємо: У четвер 29 липня має відбутися закритий з’їзд політичної партії "Голос". Журналістів запрошено на пресконференцію в агенції "Інтерфакс-Україна". Що передувало: Частина "Голосу" звинуватила Кіру Рудик в узурпації влади в партії.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...