Розкол у партії влади: “Слуги народу” почали збір підписів за відставку Рябошапки

"Крило" Коломоського на чолі з його топ-пропагандистом вийшло на "тропу війни", жадаючи голови Генпрокурора, котрий став на шляху мрій дніпровського олігарха

Народні депутати з фракції «Слуга народу» Олександр Дубинський, Антон Поляков і Максим Бужанський підписали проєкт постанови про недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Відповідний документ оприлюднив Дубинський у Facebook.

«Генпрокуратура остаточно втрачає довіру. Закрито справу проти детектива НАБУ, який “злив” уголовку проти сина Свинарчука-Гладковського. При цьому Рябошапка спробував прикрити цю історію зверненням щодо зняття недоторканності з Дубневича, хоча ще недавно відмовлявся підписувати йому підозру через нестачу доказів і ризик розвалити справу в суді», – пише Дубинський.

Він додав, що у зв’язку з вищезазначеними “фактами” і “покриванням вбивць особисто генпрокурором” нардепи підписали проект постанови про недовіру Рябошапці.

Між тим екс-нардеп Сергій Лещенко повідомляє в Telegram, що збір підписів за відставку генпрокурора Дубинський почав для того, щоб відвернути увагу від того факту, що він та «група Коломойського» не голосували за зняття недоторканності з нардепа Ярослава Дубневича.

“Один зі спікерів Коломойського в нинішній Раді Олександр Дубинський вирішив, як переключити увагу суспільства з того факту, що ні він, ні вся група Коломойського не голосували за зняття недоторканності з відомого “мародера” на залізниці Ярослава Дубневича”, – пише Лещенко.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...