Розкраданні 22 000 000 грн: ДБР сподівається посадити екс-голову Держслужби ветеранів

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно екс-очільника Держслужби у справах ветеранів АТО, підозрюваного в розкраданні 22 млн грн. Про це інформує прес-служба Генеральної прокуратури, яка здійснювала процесуальне керівництво розслідування.

Під час досудового розслідування було встановлено, що колишній голова зазначеного відомства, будучи посадовою особою, проявив службову недбалість та не забезпечив належний контроль за виконанням умов договорів про заходи з психологічної реабілітації учасників АТО.

Таким чином він завдав державі збитків на суму понад 22 млн грн.

В ДБР зазначили, що у разі доведення провини, підозрюваному чиновнику загрожує тюремне ув’язнення на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк від 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що ДБР повідомило про підозру екс-голові Держслужби у справах ветеранів АТО Артуру Дерев’янку в квітні поточного року.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...