Розквітла "бавовна": Під Мелітополем ліквідували черговий військовий склад із БК окупантів

На окупованій території Запорізької області під Мелітополем 25 березня "бавовна" відвідала склад російської окупаційної армії. Там ЗС РФ зберігали свої боєприпаси, передають Патріоти України.

Про вибухи на ТОТ повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. Він виступив в ефірі об'єднаного марафону "Єдині новини" вранці у вівторок, 26 березня.

"Вчора [25-го числа] було гучно на тимчасово окупованих територіях. Було надгучно поблизу Мелітополя. Була детонація, ліквідовано черговий військовий склад із боєприпасами", – розповів чиновник.

Він зазначив, що росіяни вибухи, які чули місцеві мешканці, намагалися видати за планову роботу – мовляв, "паніки не було". Де саме Сили оборони України уразили ворожий склад із БК, Федоров уточнювати не став.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...